Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

Ablakmatrica

Az ablakmatrica mutatós, gyorsan cserélhető, széles mintázattal elérhető lakásdekoráció

Te is használtál ablakmatricát? Ha igen, akkor Te már tudod, hogy nagyon megszerethető ez a dekorálási forma.

Évszakonként, alkalmanként változtatható kedves mintákkal tudod mutatóssá tenni az ablakot, hangulatossá tenni otthonodat. Kínálatunkban találsz sztatikus és hagyományos ablakmatricákat, illetve a hozzájuk passzoló egyéb dekorációs elemeket is.

Sztatikus ablakmatrica felhelyezési útmutató

A sztatikus ablakmatrica kizárólag beltéri használatra javasolt. 

Tisztítsd meg ablaktisztítóval az üvegfelületet. Mindegyik sztatikus matricán van egy védő fólia, amelyet húzz le. Helyezd a matrica egyik sarkát a száraz felületre, és kezeddel simítsd fel a matricát. Egy puha ruhával a matrica kötepétől kifelé haladó mozdulatokkal (esetleges buborékok kisimítása miatt kell belülről kívülről haladni) simítsd át mégegyszer a matricát.

Ragasztós ablakmatrica felhelyezési útmutató

A felület megtisztítását követően fújd be vízzel azt a részt, ahova tenni szeretnéd a matricát. A matricát húzd le a papír hordozóról, és az egyik sarkát helyezd a vizes üvegfelületre. Simítsd fel kézzel a matricát, majd egy puha száraz ruhával töröld át a matrica közepétől kifelé haladó mozdulatokkal. Simítsd ki az esetleges buborékokat. 3 napig ne nyúlj a matricához, hogy kiszáradjon alóla a víz.

Eltávolításnál egyszerűen lehúzható a felületről. A ragasztós matrica esetében a makacsabb matricákat célszerű hajszárítóval átmelegíteni levételkor, hogy a ragasztó megpuhuljon.

A matricák takaríthatóak ablaktisztítóval. Savas vagy oldószeres tisztítószerrel ne takarítsuk. Ne dörzsöljük, keféljük.