Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

Blog

Toalett dekorációs matricák

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
2018.09.14 17:12
Toalett dekorációs matricák

Toalett dekorációs matricáinkkal pillanatok alatt egyedivé, barátságossá teheted a mellékhelyiséget!

A toalett lakásunk része, naponta több alkalommal ellátogatunk ebbe a helyiségbe. Tágabb családunk, barátaink is megfordulnak itt egy-egy látogatásuk alkalmával.

Egy jól eltalált dekorációval pillanatok alatt hangulatossá teheted a wc-t, vagy eltakarhatod az apróbb hibákat.

Mire jó a toalett dekormatrica?

Elsősorban barátságosabbá teszi a környezetet, színesebb, hangulatosabb tőle a helyiség. Több olyan anyukával beszéltem, aki a toalett dekorációjával tette gyermeke számára vonzóbbá a wc használatát a szobatisztaságra szoktatáskor.

Azonban nem csak a gyerekeknek érdemes ezt a helyiséget dekorálni, a felnőttek is szívesebben tartózkodnak egy szép, hangulatos helyiségben.

Törekedjünk itt is az összhangra: kialakíthatjuk a teljes helyiséget akár egy barlanggá, vagy elhozzuk a tengerpartot, dekorálhatunk virágokkal, stb. Kínálatunkban teljes toalett dekorációk is vannak, különböző stílusokban.

Matricáinkat felhelyezheted az ülőke tetejére, a felhajtott támlára, a csésze aljára, a tartályra. Néhány kép:

 

  

Teli matricáinkkal az esetleg karcos, sérült tetőt is el tudod takarni, dekoratívvá tudod tenni.

Hogyan tudom felhelyezni a toalett dekormatricát?

Minden esetben fontos, hogy tiszta, száraz felületre kerüljenek a matricák. Egy alapos takarítást követően a felületet érdemes áttörölni alkoholos ablaktisztítóval vagy alkohollal. Erre azért van szükség, hogy az esetleges mosószer maradékoktól is megtisztuljon a felület, így a matrica évekig tartó dekoráció lehet.

Toalett matricáink között van nagykereskedésből vásárolt matrica, van saját készítésű nyomtatott matrica, és saját készítésű vágott matrica. Vásárláskor mindegyik matricához e-mailben részletes használati útmutatót küldünk.

Hogyan tisztíthatom a matricákat?

Mindegyik matrica vízálló, takarítható. Súroló hatásnak, fehérítő, maró vegyszernek lehetőleg ne tegyük ki őket. Takarításuk enyhén mosószeres, nedves, puha ruhával lehetséges.

Hogyan tudom a későbbiekben eltávolítani a matricát?

A matricák eltávolítására több lehetőség is van. Hajszárítóval átmelegítve lehúzhatóak a felületről. A makacsabb matricák nyom nélkül könnyen eltávolíthatóak a kereskedelemben is kapható Matrica eltávolító folyadékkal.

Marad-e nyoma a matricának a felületen?

A kerámián nem marad nyom. A műanyag felület idővel sárgul, a környezeti hatások által. A matrica alatt ezt a felületet nem érik ugyanazok a hatások, mint a szabad részeket, így évek múlva az eltávolított matrica alatt előfordulhat, hogy egy árnyalattal a felület világosabb lesz.

A falon szintén maradhat évek elteltével egy árnyalatnyi eltérés. A falat - megfelelő falminőség esetében - nem szedi le a matrica.

Mosható festékkel festett falra (pl. Héra) nem ragad a matrica megfelelően, tapétaragasztóval viszont felhelyezhető.

Dekoráljátok bátran ezt a helyiséget is, engedjétek szabadon a fantáziátokat!