Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

Blog

Hővédő ablakfólia

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
2023.05.19 15:50
Hővédő ablakfólia

A napfény, a nyári napsugarak fő hátrányai a megnövekedett légkondicionáló számlák mellett a túlzott hőség, a bosszantó tükröződés, a belső tér elszíneződése és a magánélet hiánya.
Szerencsére van egy egyszerű megoldás ezekre a problémákra: hővédő ablakfóliák. Praktikus és gazdaságos alternatíva a napvédő fólia felhelyezése az üvegfelületekre.

Mi az a hővédő ablakfólia?

A hővédő ablakfólia többrétegű, csúcstechnológiájú alumínium ötvezetet tartalmazó fólia, amelyet számos bevált eljárással kezeltek a meglévő üvegezés megjelenésének és teljesítményének javítása érdekében. Az egyik oldalt karcálló bevonattal, a másikat pedig ragasztóval vonják be, így a fólia illeszkedik az üveg felületéhez, és valódi hővédővé válik.

A hővédő ablakfóliák szabályozzák a napsugarakat, mivel csökkentik a hő beáramlását. Csökkentik a tükröződést. Szűri az UV sugárzást, így a helyiségben lévő tárgyak, bútorok, kárpitok öregedése,
fakulása lelassul, növekszik a komfortérzet.

Hővédő ablakfóliáinkat széles választékban kínáljuk. Minden termék leírásában szerepeltetjük a termék tulajdonságait: UV védelem mértéke, tükröződés csökkentése, fényáteresztés, infra hővédelem, teljes sugárzás elleni védelem.

Használatával akár 10 fokkal is csökkenthető a helyiségben a hőérzet.

Hővédő ablakfólia minden problémára

A hővédő ablakfóliák nem csak a hőt csökkentik és a fényt szűrik, hanem csökkentik a belátást is.

Szeretnéd csökkenteni a nyári hőséget és a tükröződést, miközben szeretnéd, ha a helyiségben világos lenne?

Bosszantó, amikor egy délutáni pihenő alkalmával a tv képernyőjéről visszatükröződik a fény, és ezáltal élvezhetetlenné válik a műsor, lőttek a pihenőnek. Hővédő ablakfóliával akár a tükröződés 94%-át megszüntetheted.

Jó lenne, ha nappal nem látnának be az ablakon?

Ha nem akarjuk, hogy kívülről beláthassanak az otthonunkba, általában behúzzuk a sötétítő függönyt, vagy lehúzzuk a redőnyt. Így viszont sötét van a lakásban, még ha a szomszédok végre nem is látnak be. Tükrös hővédő fóliáink ebben nyújtanak segítséget.

Dekoratív a hővédő ablakfólia?

Határozottan állítom, hogy igen. Fajtájától, típusától függően egy kis színt ad az ablakodnak. A tükrös hővédő fóliák pedig visszatükröznek.

Nézd meg kínálatunkat, olvasd el az egyes hővédő ablakfóliák leírását, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Ajándék simítólapátot és vágóeszközt is találsz a csomagban. :)

IDE kattintva tudsz vásárolni