Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

I love coffee, falmatrica konyhába
I love coffee, falmatrica konyhába
5 900 Ft

I love coffee, falmatrica konyhába

I love coffee, falmatrica konyhába
I love coffee, falmatrica konyhába
I love coffee, falmatrica konyhába

Ha szeretsz kávézni, ez a faltetoválás Neked való! :)

5 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

I love coffee, faltetoválás

A kért méretet és színt válaszd ki a legrödülő sávban

A színmintát a képek között találod

Választható matt és fényes felülettel

A matricát más méretben is legyártjuk, árajánlat kéréséhez kérlek, írj üzenetet a pontos méret megadásával

A matricát applikálóval postázom, használati útmutatót küldök

Anyaga: vinyl öntapadós matrica, vízálló

Lakásodat könnyen, egyszerűen, és gyorsan újjá varázsolhatod már néhány ezer forintból falmatricáinkkal. Felhelyezésük szakembert nem igényel. Minden megrendelés mellé részletes használati útmutatót küldünk, illetve blogbejegyzésünkben olvashatsz a falmatricák, faltetoválások felhelyezéséről ide kattintva és ide kattintva.

Falmatricáinkat témák szerint kategóriákba szedve kínáljuk, így gyorsan megtalálhatod a menüpontok alatt azt a dekorációt, amelyet megálmodtál. 

Kínálatunkban széles választékot találsz, amelyet folyamatosan bővítünk, hetente teszünk fel újabb mintákat. Ha mégsem találsz olyan falmatricát, amilyet szerettél volna, írj nekünk bátran, örülünk minden kérésnek és észrevételnek, hiszen ezzel munkánkat segítitek.

Egyedi falmatricákat is készítünk: rajzolunk fényképről, vagy kézi rajzról, átalakítjuk a már meglévő mintát tetszésed szerint, vagy elkészítjük az általad megadott szöveget falmatrica formájában.

Faltetoválásaink gondos grafikai tervezések, rajzok eredményei. Faltetoválásaink 48 színben választhatóak, matt és fényes felülettel. Igyekszünk minél több választható méretet megadni, ha mégis más méretet kérnél, írd meg, és megcsináljuk.

Termékeink leírásánál szerepel a felépített kép mérete, és az ív mérete.

Falmatrica rendelésnél egy ívet küldünk, ami egy papír hordozó, és ezen vannak a matricák. A műanyag öntapadós matricák esetében a matricák az ívről külön-külön leszedhetőek, egyenként felhelyezhetőek a dekorálandó felületre. A felépített kép mérete minden esetben arra az elrendezésre vonatkozik, amelyet a terméknél található fő kép mutat. A matricákat másképpen is elhelyezheted, akkor természetesen a felépített kép mérete a leírástól eltér.

A faltetoválások esetében a megküldött termék 3 részből áll: papír hordozó, matrica, applikáló. Az applikáló arra szolgál, hogy a falmatricát a falra egyben tudd feltenni, abban az elrendezésben, ahogy a termék oldalon a fő képnél is látható. A matricát az applikálóval tudod a felületre helyezni, majd mikor a matrica feltapadt, az applikáló eltávolítható. Így csak a minták maradnak a falon, olyan hatást keltve, mintha festett lenne a fal. Természetesen itt is van lehetőség arra, hogy egy-egy részt másképpen rakj fel: ollóval le kell vágnod az ívről az elemet, és tetszőlegesen felhelyezheted a többihez a falra.

A falmatrica kiválasztásánál érdemes figyelned a szoba adottságaira, a helyiségben már uralkodó színekre. Válaszd meg úgy a méretet, hogy a rendelkzésre álló falfelület nagy részét dekoráld, egy nagy falfelületen jobban mutat egy nagyobb dekoráció, a pici elvész rajta.

Természetesen több kisebb matricából is ki tudsz alakítani egy nagyobb képet. Ilyenkor figyelj a színek, és tartalom összhangjára, hogy a feltett matricák egy nagy, egységes képet alkossanak. Például egy focista falmatrica mellé lehetőleg ne virágokat, vagy kis zebrát tegyél fel, hanem inkább focilabdát, vagy más sport témájú matricát.

Falmatricáinkat könnyen tudod kombinálni, ezekhez adunk a termékeknél tippeket. Virágokhoz más virágok, pillangók, katicák, fák illenek. Öntapadós dekorköveinkkel a matricáknak egy kis csillogást is tudsz adni.

Színválasztásnál több dologra is érdemes figyelni. Milyen az uralkodó szín a szobában? Milyen színűek a bútorok, kiegészítők? Milyen a fal színe? Például egy világos, vajszínű falfelületre nem érdemes elefántcsont színű falmatricát felrakni, mert beleolvad a fal színébe. Olyan színt válassz, amelyik látványosan kiemelkedik a háttérszínből, és illik a bútorok, kiegészítők színeihez. Arra is érdemes figyelned, hogy a szobádban ne legyen túl sok szín. Például ha fehér a fal, barna a bútor, és bordó a sötétítő meg a díszpárnák, akkor mindehhez külön-külön hiába illik egy zöld szín, nem lesz szép. Legyen a falon barna, mogyoró vagy bordó, vagy ezek kombinálva.

Falmatricáinkat szinte bármilyen felületre felrakhatod: falra, tapétára (fűrészporos tapétára is), üvegre, tükörre, bútorra, csempére, fémre. A jó tapadás biztosítása érdekében fontos, hogy a felület por- és zsírmentes legyen. Érdemes ezeket a felületeket dekorálás előtt alkoholos üvegtisztító folyadékkal megtisztítani.

Falmatricáink évekig dekorálják a falfelületet, élettartamuk függ a lakás hőmérsékletétől és páratartalmától. Hő hatásának ne tedd ki a matricát, ne rakd fel közvetlen radiátor, hősugárzó, konvektor mellé.

Kiváló minőségű anyaggal dolgozunk, vágott matricáink esetében Avery500 plotterfóliát használunk. Ez a fólia vízálló, visszaszedhető. 

Sokan írjátok, hogy festitek a lakást, és a megújított falra szeretnétek falmatricát felhelyezni. Érdemes várni a falfestés után legalább két hetet (télen négy hetet), hogy a fal mindenhol egyenletesen kiszáradjon, és csak ez után felrakni a matricákat. Teljesen száraz felületre felhelyezve növelhető a dekoráció élettartama. A frissen festett falat is elő kell készíteni, azaz portalanítani.

Rendelésedet úgy időzítsd, hogy az applikáló fóliák tapadó képessége idővel gyengül, így lehetőleg ne várj sokat a megrendelt dekoráció felhelyezésével, 6 héten belül helyezd fel a dekorálandó felületre.

A falmatrciák meszelt falra és lemosható festékkel festett felületre nem jól tapadnak, így lehetőleg ilyen felületre ne tegyetek matricát. Sima, egyenletesen festett, jó minőségű falfelületre (ne legyen pergő, laza, nedves) tapad megfelelően a falmatrica. Kérlek, erre figyeljetek, mert nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelő falminőség esetén keletkezett károkért. Beltéri festékkel legyen a fal festve, és ne legyen több réteg. Ha csak ráfestettünk az előző falfestésre, akkor nagyobb a kockázata, hogy felhelyezéskor az applikáló a falat leszedheti! Néhány festék típusnál (pl. Platinum) érdemes a hozzá vásárolható fedőréteget felvinni a jobb tapadás érdekében.

 

Adatok
Cikkszám
DM320970