Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

Falmatrica

Unod az üres falakat? Valami hiányzik még a szobából, de nem tudod, mi az? Esetleg a gyerekszobát szeretnéd hangulatosabbá tenni?

A falmatrica a legjobb megoldás!

Falmatricáinkkal elképzelésed szerint tudod dekorálni a lakást, kisebb vagy nagyobb mintákkal, állatos vagy nonfiguratív mintákkal. Faltetoválásainknál 48 színből tudsz választani, így biztos, hogy a lakás színvilágához megfelelő falmatricát tudod kiválasztani. 

A falmatrica felhelyezése gyors és egyszerű, pillanatok alatt megváltoztathatod vele a lakás hangulatát.

Nézd meg a kínálatot, és ha egyedi falmatricára vágysz, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Applikálós falmatricához felhelyezési útmutató

A díszítendő felületre vízmérték és halvány, leradírozható ceruza segítségével jelöld ki a dekoráció sarkait.

Terítsd ki a matricát egy asztalra úgy, hogy az áttetsző fedőréteg (applikáló) legyen felül. Simítóval erős nyomással simítsd fel az applikálót a mintára. Fordítsd meg a dekorációt, és a most felülre kerülő hordozót (papír réteg) a rövidebb oldalánál megkezdve éles szögben, lassan húzva szedd le úgy, hogy a minta hiánytalanul maradjon az applikálón. Ha valamelyik minta nem ragad át, hajtsd vissza a hordozót, dörzsöld meg.

Illeszd az applikálón lévő matricát a megjelölt felülethez majd az egyik sarkát nyomd oda. Lassan, fokozatosan a rövidebb szélétől haladva, kihúzva simítsd fel, majd puha, tiszta ronggyal dörzsöld át a mintát. Az esetleges légbuborékokat erősebb nyomással, bentről kifelé dörzsöld ki alóla. Az appllikálót minél élesebb szögben visszahajtva húzd le a matricáról. A jobb tapadás érdekében a széleket az ujjaddal dörzsöld át.