Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

3D dekoráció

A 3D dekoráció látványos megoldás a lakásdekoráció területén

Segítségével olyan dekorációkat tudunk készíteni, mintha megelevenedne egy éppen nyíló, pillangós virágoskert, vagy életre kelne egy dinoszaurusz park. A fantasztikus vizuális élmények megvalósításához engedd szabadjára fantáziádat, alkoss bátran, és élvezd az eleven környezetet!


2termék 12

Hogyan tisztítsuk a 3D dekorációkat?

A 3D dekorációk tisztítása a dekoráció anyagától függően változhat. Íme néhány általános tipp a különböző anyagok tisztításához:

Műanyag: A műanyag dekorációkat nedves ruhával és enyhe szappannal tisztítsd meg. Kerüld a súroló hatású tisztítószerek vagy súrolószerek használatát, mivel ezek megkarcolhatják a felületet.

Fém: A fém díszítéseket puha, nedves ruhával és enyhe szappannal tisztítsd. Erősebb szennyeződés esetén próbáld ki az ecet és a szódabikarbóna keverékét. Alaposan szárítsd meg a rozsda elkerülése érdekében.

Fa: A fa díszítéseket nedves ruhával és enyhe szappannal tisztítsd meg. Ne tedd ki a fát huzamosabb ideig víz hatásának, mert az deformációt vagy repedést okozhat.

Üveg: Tisztítsd meg az üvegdíszeket víz és ecet keverékével vagy speciális üvegtisztítóval. Töröld le a felületet egy puha ruhával, hogy elkerüld a karcolásokat.

Kerámia: A kerámia dekorációkat nedves ruhával és enyhe szappannal tisztítsd meg. Kerüld a súroló hatású tisztítószerek használatát, mert károsíthatják a felületet.

Ne felejtsd el mindig követni a gyártó ajánlásait az adott 3D dekoráció tisztítására vonatkozóan, hogy elkerüld a sérüléseket.