Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

Bordűrök

32termék

Holiday bordűr falmatrica

4 600 Ft

Pöttyök bordűr falmatrica

4 300 Ft
 

A bordűr egy klasszikus és sokoldalú dekorációs elem, amellyel egyszerűen díszíthető a lakás helyisége. A bordűr egy kis szegély, amely a falon fut, és segít elválasztani a falat a mennyezettől, vagy akár kiemelni egy adott részt a helyiségben.

Van két fő típusa a bordűrnek: az öntapadós matrica és a tapétával felragasztható bordűr. Az öntapadós matricák egyszerűen felragaszthatók, és azoknak a vásárlók kedvelik legjobban, akik nem akarnak a ragasztó keverésével bajlódni, kenegetni a bordűrt, hanem azonnali eredményt akarnak elérni.

A bordűr használatának előnyös, mert könnyen felhelyezhető, sok a kreatív és személyre szabható dizájn lehetősége, valamint javítja a lakás kinézetét, hangulatát. A bordűr használatával a lakás helyiségei egységesebbnek és élvezhetőbbnek tűnnek, ami a lakók számára nagyon fontos.

Ha bordűrt szeretne feltenni a lakásába, fontos figyelni néhány alapelvre. Először is, válassza ki a megfelelő bordűr típust a helyiség stílusához és méretéhez. Az öntapadó matricák sokféle színben és formában kaphatók, így könnyedén megtalálhatja a helyiség dizájnjához illőt. Ha a tapétás bordűrt választja, fontos olyan tapétát választani, amely megfelel a helyiség nedvességtartalmának, hőmérsékletének és fényviszonyainak.

Mielőtt a bordűrt felrakná, alaposan tisztítsa meg a felületet, amelyre fel fogja ragasztani. Az öntapadó matricánál fontos, hogy a felület por- és zsírmentes legyen. Ha tapétát választ, akkor kövesse a tapétázási útmutatóban leírt lépéseket.

A bordűr felhelyezését követően fontos odafigyelni az ápolására. Amennyiben tisztítani szeretné, kerülje a súrolószer vagy érdes, karcos eszközök használatát, mert az megsértheti a bordűrt.

A bordűr egy kiváló dekorációs elem, amely egyszerűen felhelyezhető, személyre szabható, és javítja a lakás hangulatát. Az öntapadós matrica vagy a tapétás bordűr közötti választás egy fontos része, hogy mennyi időt szán a felhelyezésre. Ha odafigyel az ápolására, a bordűr sokáig díszítheti a lakás helyiségeit.