Kérdésed van?

  • Hívj minket! +36304458096
  • Írj e-mailt! info@dekoraciowebaruhaz.hu

 

 

Ajtó dekoráció

Ajtó dekoráció

használatával különleges megjelenést tudsz adni az ajtónak, amellyel megtöröd egyhangúságát.

Kínálatunkban több fajta dekorációt találsz, ajtóposztert, teli ajtómatricát vagy vágott matricát. A különböző dekorációkhoz tartozó használati útmutatókat a kategória menü alján találod. 

Egyedi ajómatricát, ajtóposztert is vállalunk. Az egyeztetéshez írj e-mailt az info@dekoraciowebaruhaz.hu címre. 


12termék 112

Bambuszok, ajtómatrica

3 500 Ft

Görényke, matrica toalett ajtóra

3 000 Ft

Nonfiguratív inda, ajtómatrica

5 900 Ft

Nonfiguratív indák, ajtómatrica

4 800 Ft

Nonfiguratív virág pillangókkal, ajtómatrica

4 800 Ft

Nonfiguratív virág, ajtómatrica

3 800 Ft

Pórul járt macska, ajtómatrica

1 500 Ft

Térhatású ajtómatrica

12 000 Ft

Virág pillangókkal, ajtómatrica

3 500 Ft

Virágok, ajtómatrica

6 500 Ft

Használati útmutató ajtómatricához

Az ajtómatricák felhelyezése nagyon gyors és egyszerű. Kiváló minőségű anyagból készült matricák, amelyek minden típusú ajtóra felhelyezhetőek: festett fém, üveg, fa, műanyag.  A matricák egyéb ragasztó anyagot nem igényelnek, öntapadósak. 

Tisztítsd meg az ajtót, és töröld át száraz, szöszmentes ruhával. Húzd le a matricát a sarkánál a hordozóról 10 cm-es mélységben, és igazítsd az ajtóhoz. Javaslom, hogy a matricát először az ajtó széléhez igazítsd, kb. 5 cm-es sávban, 20-30 cm mélyen helyezd fel rá. Ezt követően fentről befelé simítsd a matricát a felragasztott résztől a közepe felé, majd az ajtó másik széléig. Használj simító eszközt. Ha felhelyezted a matricát, simítsd ki alóla az esetleges buborékot. Ha nem tudod kisimítani a buborékot, vékony tűvel szúrd meg az ajtómatricát. Végezetül töröld át az egészet száraz, puha ronggyal.

Vágott ajtómatricához használati útmutató

Próbáld a díszítendő felületre a még szét nem szedett dekorációt. Ha kell, vízmérték és halvány ceruza felhasználásával jelöld ki a dekoráció sarkait, amit a munka végeztével leradírozhatsz.

Terítsd a matricát egy sima asztalra úgy, hogy a minta és az áttetsző fólia legyen felfelé. Egy simító, illetve egy tiszta ruhaanyag segítségével simítsd fel erőteljes nyomással az áttetsző fóliát a mintára úgy, hogy simán, légmentesen illeszkedjen a hordozó papírra.

Ezek után fordítsd meg (most az alsó papír legyen felül) és lassan, óvatosan szedd szét minél élesebb, 180 fokos szögben úgy, hogy a minta az átvivő fóliára hiánytalanul átragadjon. Ha véletlenül egy-egy motívum nem tapadt át az átvivő fóliára, csak gördítsd vissza, és erősen nyomd fel újból. Megbontani mindig a rövidebb oldalánál célszerű. Nagyobb mintáknál elég, ha csak megbontod és a felragasztást követve fokozatosan választod szét.

Helyezd a szétbontott dekorációt a rövidebb oldal sarkainál megjelölt helyre, és lassan, az alsó részénél eltartva, fokozatosan haladva, kifeszítve simítsd fel a felületre. Puha rongy segítségével nagyon erős nyomással masszírozd fel csak a mintát a falra a kellő tapadás érdekében mindaddig, amíg a minta légbuborékoktól és gyűrődésektől mentes lesz.

Ezek után óvatosan, nagyon lassan, fokozatosan, minél élesebb - visszahajtott 180 fokos szögben - akár a falhoz is simítva - lehúzva távolítsd el a fóliát. Ha véletlenül egy-egy motívum nem tapadt át a díszítendő felületre, csak gördítsd vissza, és erősen nyomd fel újból.

Végül tiszta, száraz ujjal finomat simítsd fel az éleknél a végső, erős tapadás érdekében.

Egyenletlen, nem teljesen sima felületeknél a felhelyezés után célszerű hajszárítóval felmelegíteni a mintát és erőteljesen felsimítani a felületre.